Leiden

Uw autopoetsbedrijf en spotrepair specialist, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staat!

Geen zin om uren te wrijven in de hoop de lak van uw auto te laten glimmen? Dan zijn wij uw uitkomst op het gebied van autopoetsen en spotrepair. Na een professionele behandeling zeggen we vaarwel tegen swirls, krasjes, verfnevel, teer en andere oneffenheden. Omdat wij onze autopoetsservice bieden op locatie, maken wij geen kosten aan een pand en scheelt het u velen euro's in vergelijking met andere autopoetsbedrijven. U hoeft uw auto niet weg te brengen en u houd zicht op wat er daadwerkelijk met uw auto gebeurt. Dat zijn enkele voordelen als u kiest voor autopoetsbedrijf Care4car.

De prijslijst

Pakket 1 (Brons)
Vanaf
€ 120,-incl BTW
€ 99,- ex BTW
Doffe plekken en swirls komen makkelijk aan het licht. Door uw auto te polijsten, kunnen wij de lichte krasjes herstellen en glans terugbrengen. Dit gebeurt met professioneel gereedschap en kwaliteits producten. .
✘ Wassen = Optioneel
✓ Kleien
✘ Grof Polijsten
✘ Middel Polijsten
✓ Fijn Polijsten
✓ Waxen
✓ Ramen buitenzijde
✓ Bandendressing
Details
pakket 2 (Silver)
Vanaf
€ 200,-incl BTW
€ 167,- ex BTW
Kleine krasjes komen makkelijk aan het licht. Door uw auto middel en fijn te polijsten, kunnen wij de meeste krassen herstellen. De mooi gepolijste lak wordt, door te kiezen voor deze behandeling, gevoed, beschermd en rijd u weer met trots in uw glimmende auto.
✘ Wassen = Optioneel
✓ Kleien
✘ Grof Polijsten
✓ Middel Polijsten
✓ Fijn Polijsten
✓ Waxen
✓ Ramen buitenzijde
✓ Bandendressing
Details
pakket 3 (Gold)
Vanaf
€ 300,-incl BTW
€ 247,- ex BTW
Door uw auto te grof, middel en fijn te laten polijsten krijgt u de optimale diepte weer terug in uw lak. Diepere krassen en andere oneffenheden krijgen we grotendeels weg gepolijst, indien de krassen dusdanig diep zijn kan er ook worden gekozen om spotrepair uit te voeren.
✘ Wassen = Optioneel
✓ Kleien
✓ Grof Polijsten
✓ Middel Polijsten
✓ Fijn Polijsten
✓ Waxen
✓ Ramen buitenzijde
✓ Bandendressing
Details
lakverzegeling
.
€ 175,-incl BTW
€130 ex BTW
Zou het niet geweldig zijn om uw auto zonder noemenswaardig onderhoud in showroomstaat te behouden. Een briljant glanzende lak is toch wat iedereen graag zou willen? WaxGuard is een complete bescherming van uw lak om de auto in showroom conditie te houden met een schriftelijke garantie van 36 maanden voor een nieuwe auto en 18 maanden voor een gebruikte auto .
Details

Onze Service

Kwaliteit
Met onze uitgeruste servicewagen met alle benodigde apparatuur en producten behalen wij het maximaal haalbare resultaat uit de lak van uw auto.
Professionaliteit

Door onze vele jaren kennis, ervaring en opleiding op het gebied van detailen zijn wij uw specialist op het gebied van autoreconditioneren.

Klantvriendelijkheid
Het geeft een heerlijk gevoel als uw auto in top conditie is. Samen met onze klantvriendelijke professional beoordelen we de staat van de lak om vervolgens een goed advies te kunnen geven, het stappenplan door te nemen aan de hand van de wensen van de klant, om vervolgens het beste resultaat te behalen.

Ons werk

Reacties van onze klanten via Facebook en Google

 • Care4car
  5.0
  Based on 9 reviews
  aangedreven door Facebook
  Alj Soek
  Alj Soek
  2019-03-25T00:58:58+0000
  Ferry heeft op mijn Opel Astra GTC het Gold Pakket losgelaten, die bestaat uit drie polijststappen. Hij is er van ‘s... ochtends vroeg tot 19 uur mee bezig geweest met toewijding en kunde! Mijn auto straalt weer als een zonnetje! Nogmaals dank Ferry!lees meer
  Kevin van den Hondel
  Kevin van den Hondel
  2018-06-08T18:17:01+0000
  Ferry is even bij me langs geweest om te kijken en tips te geven tevens een van zn producten aangeschaft super service
  Arend Blazer
  Arend Blazer
  2018-04-07T10:19:40+0000
  Wij zijn erg blij dat Ferry als hobby en levensstijl auto poetsen heeft gekozen! Hij heeft gisteren een staaltje van... vakmanschap laten zien dat wat mij betreft zijn grenzen niet kent! Een echt totaal verwaarloosde auto terug gebracht naar zijn nieuw staat, geweldig!!! Dus niet twijfelen maar deze man laten komen voor uw klus.!! Arendlees meer
  Jacqueline Ruis Oostrum
  Jacqueline Ruis Oostrum
  2017-10-21T15:28:51+0000
  Eerlijk en betrouwbaar met mooi resultaat.
  Ferry van Oosten
  Ferry van Oosten
  2017-07-05T21:08:31+0000
  Pat Rick
  Pat Rick
  2017-03-20T13:03:42+0000
  Zeer tevreden! Er zaten een paar flinke strepen/krassen op het dak van mijn bolide. Door de ervaring en kunde van deze... vakman zie je er helemaal niets meer van!lees meer
  Patricia Warbout Snoeij
  Patricia Warbout Snoeij
  2017-03-03T12:31:58+0000
  Super netjes bedrijf!
  Remy van Oosten
  Remy van Oosten
  2017-03-02T08:32:37+0000
  Bert Onken
  Bert Onken
  2017-01-24T11:44:09+0000
  Care4car kwam met zijn bus bij mij voor de deur om mijn auto te polijsten en het resultaat mag er wezen! geen krasjes... meer te zien!! Ik kan het jullie allemaal aanraden!lees meer
  Volgende beoordelingen

 • Autopoetsbedrijf Care4car
  5.0
  Gebaseerd op 4 recensies
  powered by Google
  Liesbeth ter Heijden
  Liesbeth ter Heijden
  09:52 17 May 19
  Top, top, top, het is de 2e keer dat wij een auto van ons laten behandelen. Hij is geweldig! Komt voor de deur, is super betrouwbaar. Alle krasjes en doffe plekken haalt hij er uit. Een echte aanrader en wij willen het niet door een ander laten doen. Beter kan gewoon niet. De auto is gewoon nieuw!!!
  H jansen
  H jansen
  19:02 14 Jul 17
  Alle deukjes en alle krasjes zijn weer uit mijn auto! Ik heb meerdere ervaringen gehad poetsbedrijven in Zoetermeer, maar Care4car steekt met kop en schouders uit!! Ik wil vanaf nu geen ander bedrijf meer voor mijn auto's
  Koene van Rossum
  Koene van Rossum
  15:37 01 Apr 17
  Care4car zet de 'D' in het woord 'Detail'. Detailing tot in de punten. Nog niet heb ik iemand zo zorgvuldig en met perfectie te werk zien gaan zoals bij care4car. Niks was te gek, alles liep zoals gewenst. Ferry weet krassen weg te krijgen die voor mij onmogelijk leken. Dank, een echte aanrader! Volgend jaar weer!
  Jan verheijen
  Jan verheijen
  10:28 25 Jan 17
  Top service en kwaliteit! Alsof mijn auto weer nieuw is.
  Bekijk alle beoordelingen